Een fotoshoot boeken


Ik ben verheugd een ​​nieuwe, eenvoudigere manier te introduceren om fotosessies te kunnen reserveren en boeken. Ik plan een datum voor de fotoshoot, met een aantal tijdsloten. Je kunt een datum en sessieduur kiezen.


In het seizoen lente-zomer wordt het meestal op een buiten locatie in de omgeving van Utrecht gepland. In de herfst-winter periode kan een fotostudio of een andere binnen locatie zijn.

Indien een andere locatie of data is gewenst, neem dan contact met me op via email.


Via de boeking site kun je meteen beginnen met het reserveren van jouw fotosessie.


Belangrijke informatie


  • Boek je een zakelijke fotosessie, content fotografie voor je blog, je website, dan is raadzaam een intake gesprek vooraf te plannen. Dat voor informatie, wat je nodig hebt, je doelen te bespreken. Een videobel via Zoom of WhatsApp.


  • Heb je een fotosessie in een fotostudio geboekt? Zorg dat je minimaal 10 minuten eerder aanwezig bent. De fotostudio wordt per tijdslot gereserveerd.


  • Heb je een fotoshoot geboekt met visagie? Dan begint de sessie 40 minuten eerder dan de aangegeven tijd.


  • Heb je voor 'Betaal via factuur' gekozen? Dan is de reservering pas officieel wanneer de factuur is voldaan. De factuur met een betaallink ontvang je in een aparte email.Mocht je vragen hebben, neem contact met me op via email of Contact pagina.


Graag tot snel!

Irina

Birense Fotografie

E-mail: irina@birense.nl

www.birensefotografie.nl