Ervaringen


Beste Klant,

Ik ben heel blij dat je voor Birense Fotografie hebt gekozen en hoop dat je tevreden bent met het resultaat.


Iedere keer weer maak ik met veel passie een fotoreportage. Portretfoto's, familie portret, zakelijke portretten, trouwreportages of een loveshoot. Lees hieronder de recensies die ik mocht ontvangen.


Wil je je ervaring op Birense Fotografie delen? Mail mij dan je verhaaltje erover!


Hartelijk dank,

Irina

Birense Fotografie

R & N


We zijn erg blij met de foto's. Ze zijn waanzinnig vet. We zaten echt na te genieten toen we ze aan het bekijken waren. Echt een mooi beeld van de dag met hele bijzondere momenten die vastgelegd zijn. De spontane plaatjes zijn echt heel erg leuk/ mooi om te zien. Soms duurde het echt een seconde, maar toch heb jij die dan op foto. We vinden het knap! Bedankt Irina.


Gr. Nathalie en Robin

M & A


Irina,

Wat hebben we genoten van je. Je hebt de hele dag onze bruiloft meebeleefd.

Vooraf twee voorbereidingsgesprekken gehad en beeldmateriaal van je mogen bekijken. Wij waren vanaf gesprek 1 al enthousiast over je. In het tweede gesprek heb je meegedacht over de fotoshoot en de locaties waarvan wij gebruik konden maken. Het was fijn dat je al bekend was met het Maximapark.


Op de dag zelf was je onopvallend overal aanwezig en dat is terug te zien in je fotoreportage. Alles is vakkundig en op diverse manieren en in diverse stijlen vastgelegd. Dit terwijl wij geen moment erg hadden dat je de foto's maakte. Familie, vrienden en gasten staan ontspannen op de foto's en geven duidelijk weer hoe we de dag hebben beleefd.


Je komt warm en vriendelijk over, waardoor familie, vrienden en gasten zeer makkelijk met jou in contact kwamen en tussendoor spontane foto's zijn ontstaan. Tijdens de fotoshoot hadden we ruim de tijd om in het park foto's te maken waarin jij en wijzelf met ideeën kwamen.


De preview foto's leverde je al binnen 24 uur af. In de maand daarna heb je ons nog gecontact omdat je onze mening wilde over de kleur afwerking van een aantal foto's. Na een maand kwam je nogmaals langs dit keer met de hele reeks foto's. Samen hebben we genoten van een zeer geslaagde dag.

Tijdens onze laatste afspraak heb je zelfs nog wat aanpassingen gedaan bij een tweetal foto's, zodat het plaatje voor ons nu helemaal compleet is. Super bedankt voor je gezelligheid en de fantastische foto's.

I & Familie V


Wij hebben bij Birense een fotoshoot geboekt naar aanleiding van het huwelijksjubileum van onze ouders.


De informatie vooraf over de shoot was duidelijk. We hadden een buitenlocatie afgesproken (in een park), maar toen we aankwamen regende het. Irina was heel flexibel en stelde een alternatieve binnenlocatie in de buurt voor. Daar hebben we gefotografeerd. Door de vriendelijkheid van Irina was iedereen snel op zijn gemak. Toen het droog werd zijn we alsnog naar het park gegaan en daar gefotografeerd vanuit verschillende hoeken en op een speelse manier.


De foto's zijn fantastisch geworden. Heel spontaan en iedereen staat er mooi op. We kregen ook nog meer foto's geleverd dan was afgesproken. Het resultaat overtrof al onze verwachtingen. Ik kan Birense fotografie van harte aanraden.

E & B


Birense heeft onze fotografie verzorgd op onze trouwdag.

Irina is een leuke, vrolijke vrouw die ondanks de hectiek van een trouwdag toch weet te zorgen voor prachtige foto's.


Van tevoren besprak zij uitgebreid met ons wat voor foto's we graag wilden en wie voor ons extra belangrijk waren. Zo kregen wij precies de foto's waar we op gehoopt hadden. Het is een goede combinatie geworden tussen klassieke en spontane foto's. Door haar slimme gebruik van lichtinval zitten er bijzonder mooie foto's bij. Een topper!

Monique, LIGHT CARE COMPANY


Irina heeft voor mij een reportage gedaan. Dit is alweer de tweede. En ook nu weer heeft zij prachtige foto's gemaakt. Ik ben zo tevreden. Zij weet alles van fotografie en werkt met state-of-the-art apparatuur. Een zeer vakkundige vrouw met leuke ideeën om weer een mooier eind resultaat te hebben.

Irina, is een professionele, vriendelijk en geduldige vrouw. Super fijn om mee te werken.


Dank je wel, Irina! Ben helemaal happy :)!


Monique

S & Familie


Beste Irina,


Heel erg bedankt voor de waanzinnige fotoreportage van ons en onze prachtige meiden.

We hebben jou ervaren als een vakbekwame en professionele fotograaf met gevoel voor sfeer, positie en oog voor detail. Hiernaast stelde je onze meiden gerust en wist je hun zodanig los te krijgen dat ze gezellig en ontspannen voor jouw camera gingen poseren. Je dacht mee aan de kleding, styling en de kleurgebruik voor de shoot.


Kortom: lief betrokken mens die vol passie haar werk doet. Irina is een fantastische fotograaf die we iedereen willen aanbevelen.

S & B


Irina is echt fantastisch! Ze komt met goede ideeen en denkt echt met je mee. Hele fijne fotograaf

Richard S


I am currently unemployed but looking for a new challenge and decided to get an introducton video made to be part of my job applications.

I asked Irina to work with me to make a short film to help present me as a good candidate. She was very professional, had quality equipment, and was also easy to talk to and she did a wonderful job.

If you are not sure quite what you want she will shoot lots of scenes and will edit it together for you or will follow instructions if you are clear how you want to be percieved. Thanks Irina!

Evi, Evangroup


Irina van Birense Fotografie heeft voor mij een combinatie van video- en fotoshoot gedaan in het thema 'personal branding’.

De opnames kan ik zowel voor zakelijke introductie als voor sollicitatie doeleinden gebruiken. Dit was een hele nieuwe ervaring voor mij, voor de camera over mezelf te vertellen. De film hebben we in de vorm van een interview gemaakt, met gevarieerde vragen.

De sfeer tijdens de opname was heel ontspannen. Hierdoor kon ik mezelf zijn en de film reflecteert mijn persoonlijkheid. Dit was juist de bedoeling.

Ik ben heel blij met het resultaat. Irina, heel erg bedankt!

Evi Anlauf-Stokkink, Evangroup