Familie fotosessie binnen en buiten

Kies een locatie en de datum

Als je in familieportretten geïnteresseerd bent, heb je verschillende opties om uit te kiezen. Een fotosessie kun je in alle comfort thuis te plannen, een leuke reis naar het strand te organiseren, in het park of in het bos bij je in de buurt of waar dan ook buiten. Zodra de locatie is bepaald, help ik je met het plannen van het concept, de outfit en de details. Hieronder vind je meer informatie.

Boek een fotosessie

Pakketten en tarieven

Familie Basis

Vanaf €250,-

Fotosessie omvat fotografie en een online galerij met afbeeldingen in hoge resolutie. De fotoafdrukken of een wall-art print kun je zelf bestellen.
- Fotosessie van 1 uur
- 20-30 foto's nabewerkt
- 2-4 personen

Portretfoto kind Maximapark Leidsche Rijn Utrecht

Familie Comfort

Vanaf €300,-

- fotosessie van 1,5 - 2uur
- locatie naar keuze
- 1-2 combinaties van stijl of locatie
- 30-40 foto's, nabewerkt, digitaal geleverd (jpg) in hoge resolutie
- 3-7 personen

Familie portretfoto park in de buurt van Utrecht

Familie Deluxe

Vanaf €350,-

Jullie gezin op een mooie fotojournalistieke manier in beeld wordt gebracht tijdens de Day in the Life familiefotosessie
- één dagdeel (tot 4uur) met mij als fotograaf
- een online galerij van 70-90 geretoucheerde foto's
- binnen of buitenshuis

Day in the life familiefotografie journalistieke stijl fotograaf Utrecht

Ervaren fotograaf voor familie fotoshoot


Tegenwoordig maken we allemaal meer foto’s dan ooit. Onze telefoons zitten vol met leuke kiekjes en net-niet gelukte foto’s. Fijn voor vandaag, maar om jullie gezin of familie écht vast te leggen, zou je iets anders willen. Een kijkje in hoe jullie écht zijn. Een fotoshoot met de familie, waarbij iedereen ontspannen en als zichzelf wordt vastgelegd.


Ik ben Irina van Birense Fotografie, een fotograaf uit Utrecht, Maarssen. Bij voorkeur werk ik in de regio Utrecht. Maar ook daarbuiten kun je mij benaderen voor een fotoshoot, of raad ik een van mijn collega's fotografen bij jullie in de buurt aan.


Een goede portretfoto heeft voor mij een aantal kenmerken. Jezelf kunnen zijn, in je eigen omgeving of op een mooie plek die bij jullie past, wat jullie familie zo uniek maakt. Ik leg vast de interactie, jullie band en de liefde die er is. Daarbij ga ik journalistiek te werk, ik fotografeer wat er gebeurt, zonder teveel aanwijzingen. Zo kan iedereen zichzelf zijn, jong en oud.

Veelgesteelde vragen

Hoeveel foto's ontvangen wij na de fotosessie?

Jullie ontvangen alle mooiste foto's van de fotosessie.
Een minimum aantal staat in de prijslijst vermeld.

Heb je nog kleding tips voor de fotoshoot?

Beperk printjes en grote logo’s op kledingstukken en ga liever voor een neutrale look. Lichte pastelkleuren houden je foto’s fris en rustig. Als je met meerdere personen op de foto gaat, is het leuk om de kleuren enigszins op elkaar af te stemmen.

Wat is de beste tijd voor een fotosessie?

Plan je fotoshoot in de vroege ochtend of de late middag. Wanneer je rond het middaguur gaat fotograferen, kan het niet alleen heel erg warm zijn, maar het licht is ook vaak minder flatteus. Er zijn natuurlijk wel manieren voor om het op te lossen, maar het is gewoon veel makkelijker om lekker later in de middag of in de avond weg te gaan voor de shoot.

Kunnen wij de foto's zelf uitkiezen?

Natuurlijk kunnen jullie foto's zelf uitkiezen! Na de fotosessie ontvangen jullie een preview. Daar kunnen jullie eigen favorieten selecteren en deze worden nabewerkt, klaar om af te drukken of een fotoalbum te maken.

Hoe snel ontvangen wij de foto's?

Binnen vier weken zijn de foto’s af en staan ze in de online gallerij. Vaak lukt het om binnen een paar dagen een mini-preview te sturen.

Hoe krijgen wij de foto's aangeleverd?

Jullie foto’s bewerkt ik en stuur in een online gallerij. Uiteraard in hoge resolutie. Op die manier kunnen jullie deze met al je familie delen en iedereen kan afdrukken (laten) maken. Wel zo handig, toch?


lifestyle familiefotografie
Ervaringen

S & Familie

Irina,
Heel erg bedankt voor de waanzinnige fotoreportage van ons en onze prachtige meiden.
We hebben jou ervaren als een vakbekwame en professionele fotograaf met gevoel voor sfeer, positie en oog voor detail. Hiernaast stelde je onze meiden gerust en wist je hun zodanig los te krijgen dat ze gezellig en ontspannen voor jouw camera gingen poseren. Je dacht mee aan de kleding, styling en de kleurgebruik voor de shoot.
Kortom: lief betrokken mens die vol passie haar werk doet


Bekijk een familiefotoshoot hieronder: op een buiten locatie, een combinatie van portretten en lifestyle fotografie