fotograaf

Even voorstellen

Wie is Irina?

Hallo, ik ben Irina, de fotograaf achter Birense Fotografie.

Geboren in Belarus, woon en werk ik meer dan 20 jaar in Nederland. Utrecht is mijn tweede huis geworden.


Het verhaal van Birense Fotografie:

Ik ben begonnen mijn familie en vrienden te fotograferen. Later volgde ik een opleiding bij de fotovakschool. Reportagefotografie, stilleven, studiofotografie. Het portretteren van mensen is voor mij het meest inspirerend. Ik wil altijd een hoogwaardige kwaliteit aan mijn klanten bieden, de exclusiviteit van professionals tegen een betaalbare prijs. In 2015 richtte ik Birense Fotografie op.


Mijn specialisaties als portretfotograaf:

  • Zakelijke portretten
  • Fotografie voor website, sociale media, reclame en target
  • Individuele klassieke minimalistische portretten
  • Familiefotografie


Werkzaam in Utrecht en omgeving - Maarssen, De Meern, Vleuten, Leidsche Rijn, Breukelen, Bilthoven, Houten, Hilversum. Ook daarbuiten kun je mij benaderen.


Voor startende ondernemers help ik graag met het opbouwen van business processen, prijscalculatie. De basis vragen waar ik zelf tegen liep en nu een behoorlijk grote ervaring heb opgebouwd. Stuur me gerust een bericht met je vragen op, dan plannen we een gesprek.


Alle informatie en tarieven vind je op deze website. Bij een complexe opdracht maak ik een offerte op maat. Vraag gerust naar de mogelijkheden.  


Voor vragen en het boeken van een fotosessie, stuur een bericht via de Contact pagina.


Waarom zou je een fotograaf inhuren?

Wat kan een portretfotograaf voor je doen

Vind je een fotosessie leuk, maar poseren niet jouw ding is? Is een fotograaf vinden een lastig klus?
Heb je door je drukke business gewoon even geen tijd voor het organiseren van een fotoshoot?

Stop dan met zoeken. Als het om fotografie gaat, help ik je met het kiezen van een locatie of een fotostudio, met poseren en op je gemak tijdens de fotosessie zijn.

Boek een fotosessie

Waarom bij Birense Fotografie zijn?

Dat vertellen deze enthousiaste opdrachtgevers!

Inge & Familie


Wij hebben bij Birense een fotoshoot geboekt naar aanleiding van het huwelijksjubileum van onze ouders.


De informatie vooraf over de shoot was duidelijk. We hadden een buitenlocatie afgesproken (in een park), maar toen we aankwamen regende het. Irina was heel flexibel en stelde een alternatieve binnenlocatie in de buurt voor. Daar hebben we gefotografeerd. Door de vriendelijkheid van Irina was iedereen snel op zijn gemak. Toen het droog werd zijn we alsnog naar het park gegaan en daar gefotografeerd vanuit verschillende hoeken en op een speelse manier.


De foto's zijn fantastisch geworden. Heel spontaan en iedereen staat er mooi op. We kregen ook nog meer foto's geleverd dan was afgesproken. Het resultaat overtrof al onze verwachtingen. Ik kan Birense fotografie van harte aanraden.

Monique van der Lee, Light Care Company


Irina heeft voor mij een reportage gedaan. Dit is alweer de tweede. En ook nu weer heeft zij prachtige foto's gemaakt. Ik ben zo tevreden. Zij weet alles van fotografie en werkt met state-of-the-art apparatuur. Een zeer vakkundige vrouw met leuke ideeën om weer een mooier eind resultaat te hebben.

Irina, is een professionele, vriendelijk en geduldige vrouw. Super fijn om mee te werken.


Dank je wel, Irina! Ben helemaal happy :)!


Monique

Engel & Bas


Birense heeft onze fotografie verzorgd op onze trouwdag.


Irina is een leuke, vrolijke vrouw die ondanks de hectiek van een trouwdag toch weet te zorgen voor prachtige foto's.


Van tevoren besprak zij uitgebreid met ons wat voor foto's we graag wilden en wie voor ons extra belangrijk waren. Zo kregen wij precies de foto's waar we op gehoopt hadden. Het is een goede combinatie geworden tussen klassieke en spontane foto's. Door haar slimme gebruik van lichtinval zitten er bijzonder mooie foto's bij. Een topper!

Deel je ervaring


Iedere keer weer maak ik met veel passie en geduld een fotoreportage. Portretfoto's, familie portret, zakelijke portretten, trouwreportages of een loveshoot.


Wil je je ervaring over Birense Fotografie delen? Stuur dan je verhaal!

Anafora restaurant en trouwlocatie Maximapark Utrecht
Maarssen dorp aan de Vecht
Slot Zuylen wandelen en trouwen in Oud-Zuilen Utrecht Nederland