Zakelijke fotografie


Eigen onderneming. Of je een startende zzp-er bent of een expert, je hebt een beeldbank nodig. Met kwalitatief goede foto's die speciaal voor jouw gemaakt zijn, bouw je je herkenning op, van je bedrijf, product of dienst. De beelden kun je gebruiken voor je website, sociale media en voor al je marketingdoeleinden.


Personal branding fotoshoot


Speciaal voor de ondernemers heb ik uitgebreide brandingshoot pakketten. We nemen rustig alle tijd om jou en jouw bedrijf op een creatieve manier op beeld vast te leggen. Ik denk graag met je mee en help je waar nodig.

Met deze investering in je onderneming heb je je eigen voorraad foto's als visuele content voor je website en sociale media om een hele tijd vooruit kunnen.

Het brandingshoot


Portret + sfeerfotografie


Je ontvangt een gevarieerde set beelden, bestaande uit portret, details en sfeerfoto’s. Deze kun je vrij gebruiken voor al je marketing en commerciële doeleinden zoals je website, social media, drukwerk en advertenties. Indien nodig, help ik bij concept en styling van de fotoshoot. Voor de fotoshoot kan een fotostusio of een daglicht studio gehuurd worden.

Starter pakket zakelijke fotografie


Dit is een minimaal basis fotografie pakket voor een (startende) ondernemer.

Tijdens deze basis fotoshoot worden 5 - 7 beelden voor de website gemaakt, denk aan banners: Landing pagina - Over mij – Contact – Diensten/Specialisatie – Prijs en info – Veel gesteelde vragen.


Wil je je website updaten, het beeldmateriaal vernieuwen? Stuur me een bericht voor het plannen van een een datum fotosessie.

Heb je andere vragen? Neem gerust contact met me op via irina@birense.nl of stuur een bericht via Contact pagina


Pakketten en prijzen

Starter Basic

€250

- Een fotosessie tot 1 uur
- Portret – overzicht ruimte/praktijk – details – actie foto - met klant in beeld - product
- Je ontvangt een selectie van 7-8 foto’s, digitaal

Het beeldmateriaal kun je gelijk voor je website en promotie doeleinden gebruiken

starter pakket zakelijke fotografie voor schoonheidsspecialist, pedicure praktijk, kapsalon

Standaard

€420

- Een intakegesprek vooraf een fotosessie
- Een fotosessie tot 2 uur. Dag, tijd en locatie naar keuze
- Je ontvangt een selectie van min 20 geretoucheerde foto’s, digitaal

Comfort

€700

- Een intakegesprek
- Een fotosessie tot 4 uur
- Je ontvangt een selectie van min 40 bewerkte foto’s, digitaal
- Pakket is o.a. geschikt voor beeldmateriaal voor de website en meerdere portretten

Meerdere optie pakket

op basis van offerte

Terugkerende fotosessies in een bepaalde periode is mogelijk af te spreken. Denk hierbij aan het seizoen gerelateerde content, zakelijke fotografie op diverse locaties etc.“Irina van Birense Fotografie heeft een promotiefilmpje én een prachtige serie foto’s gemaakt over mijn workshop plantaardig verven.

De communicatie vooraf en tijdens de shoot en opname was heel prettig. Irina had veel ideeën en stelde me op mijn gemak, waardoor ik ontspannen bleef tijdens de shoot. Ik ben heel blij met de mooie kwaliteit film en foto’s, het past helemaal bij wat ik als bedrijf wil uitstralen. Kan andere bedrijven zeker aanraden om samen te werken met Birense Fotografie!”


— Inge van Studio Namenia


Een fotoshoot, Hoe werkt het?


VOORBEREIDING

  • een kennismakingsgesprek: via email, telefonisch of videobel (WhatsApp/Teams). Bespreking doelen en optimale voorbereiding voor de fotosessie. Moodboard en stijl van de fotografie
  • indien nodig, nog kort voor de fotoshoot contant opnemen voor het afstemmen datum en tijd, locatie etc. via email, WhatsApp, telefonisch of videobel


Fotografie op locatie
  • tijdens de fotoshoot gaan we een serie portretten maken. Dan een aantal sfeerfoto's, denk hierbij aan je werkplek of de omgeving. Detailfoto's van je producten, of een onderwerp zoals een boek, een tijdschrift, een pen of met een kopje koffie. Wordt de fotoshoot in je eigen praktijk of kantoor gehouden, zorg ik voor extra verlichting indien nodig.
  • tot 2 uur fotografie op locatie bij een Standaard pakket


Na de fotosessie
  • je hebt een beeldbank met je eigen unieke foto's
  • foto's ontvang je digitaal, in je eigen persoonlijke galerij, in hoge en kleine (voor web) resolutie, jpg
  • foto's kun je gebruiken voor je eigen doeleinden en website zolang je wilt


Ook kun je kiezen een extra optie: een fotoshoot in een fotostudio of een daglicht studio. De locatie wordt apart in de rekening gebracht. Een korte video met een presentatie van je onderneming en/of een product.

Visagist en styling is een optie. Vraag gerust naar de mogelijkheden.


Mocht je andere vragen hebben, laat het mij gerust weten.

Irina

Birense Fotografie

Bekijk hieronder het resultaat fotoshoot voor een schoonheidsspecialist met eigen praktijk: