Laat je zelf en je bedrijf zien!


Eigen onderneming. Je hebt wel eens beelden van je zelf of je product nodig voor je website, sociale media, voor een reclamecampagne, flyers etc. Hiervoor kun je mij benaderen.


Verteel je verhaal. Ik denk me aan concept van de fotoshoot. Dan plannen we een fotosessie. Van lifestyle portretten tot een zakelijk portret, buiten of op je werkplek, een product foto, een korte video met een presentatie of een lancering van een nieuw product of dienst. 

Voor productie plannen wij één of meerdere dagdelen.

Na de fotosessie ontvangt je een selectie geretoucheerde foto’s. Digitaal, in je eigen persoonlijke gallery dus je kunt ze zó makkelijk downloaden.


Ook kun je kiezen voor extra: een korte video met een presentatie van je onderneming en/of een product laten maken.

Visagie en styling is een optie. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Pricing & Packages

 

Basis

Een intakegesprek vooraf en een fotosessie
Fotosessie tot 4 uur (1 dagdeel)
Dag, tijd en locatie naar keuze (in Nederland)
Je ontvangt een selectie van min 20 geretoucheerde foto’s, digitaal

€385,- excl BTW
1 / 3


“Irina van Birense Fotografie heeft een promotiefilmpje én een prachtige serie foto’s gemaakt over mijn workshop plantaardig verven.

De communicatie vooraf en tijdens de shoot en opname was heel prettig. Irina had veel ideeën en stelde me op mijn gemak, waardoor ik ontspannen bleef tijdens de shoot. Ik ben heel blij met de mooie kwaliteit film en foto’s, het past helemaal bij wat ik als bedrijf wil uitstralen. Kan andere bedrijven zeker aanraden om samen te werken met Birense Fotografie!”


— Inge van Studio Namenia