Huwelijksaanzoek of een loveshoot en op zoek naar een fotograaf?

Neem eens een kijkje op mijn website! Scrol even naar beneden, bekijk loveshoots en lovestory en lees meer informatie erover. En let op, er is een hele toffe aanbieding te vangen!

Bruidsfotografie portretfoto by Birense Fotografie (1 van 1).jpg
Bruiloft trouwceremonie trouwzaal Bilthoven-237.jpg
Bruidsfotografie Trouwdag in beeld bij Birense Fotografie-1.jpg
Bruidsfotografie Birense trouwen Bennekom T&S-1-9.jpg
Birense Fotografie Bruidsfotografie Utrecht Nederland-.jpg
Bruidsfotografie heide Soesterberg bruidspaar by Birense Fotografie -1-12.jpg
 

I008-kopie-2.jpg

Even voorstellen: mijn naam is Irina en ik ben de fotograaf achter Birense Fotografie die gevestigd is in Utrecht en werkzaam in heel Nederland.

Als fotograaf werk ik op een ongedwongen manier, op een journalistieke wijze.

Birense Fotografie is opgericht in 2015. Met een ruime ervaring in portret fotografie en bruidsfotografie, nog steeds blijf ik fotografie workshops volgen om door te groeien als fotograaf.

Meer lezen over Irina

 
Productie Bruidsstyling Helen.jpg

Wat anderen zeggen:

We zijn erg blij met de foto’s. Ze zijn waanzinnig vet. We zaten echt na te genieten toen we ze aan het bekijken waren. Echt een mooi beeld van de dag met hele bijzondere momenten die vastgelegd zijn. De spontane plaatjes zijn echt heel erg leuk/ mooi om te zien. Soms duurde het echt een seconde, maar toch heb jij die dan op foto. We vinden het knap! Bedankt Irina
— Nathalie en Robin
Irina is een leuke, vrolijke vrouw die ondanks de hectiek van een trouwdag toch weet te zorgen voor prachtige foto’s.

Van tevoren besprak zij uitgebreid met ons wat voor foto’s we graag wilden en wie voor ons extra belangrijk waren. Zo kregen wij precies de foto’s waar we op gehoopt hadden. Het is een goede combinatie geworden tussen klassieke en spontane foto’s. Door haar slimme gebruik van lichtinval zitten er bijzonder mooie foto’s bij. Een topper!
— Engel & Bas
 

Fotografie in fotojournalistieke stijl

Haal rustig adem… Langdurig poseren is niet nodig :-) Bij het fotograferen gaat het voor mij om het vertellen van jullie verhaal. Emoties, sfeer, dat mooi lach van jullie, dat is wat een loveshoot zo bijzonder maakt.

Natuurlijk is er ook plaats voor jullie persoonlijke wensen zoals een portret fotoshoot. Met als resultaat een mix van beelden zoals spontane momenten en klassieke portretten, puur en romantisch.

Bruidsfotografie heide Soesterberg bruidspaar by Birense Fotografie -1-15.jpg

Werkwijze fotograaf

Onze samenwerking begint nog voor de loveshoot.

Dat begint eigenlijk al voordat jullie me geboekt hebben. We beginnen met een bespreking van jullie wensen. En natuurlijk denk ik met jullie mee en gaan we samen op zoek naar de perfecte locatie voor een portret fotoshoot.

Tijdens de fotoshoot hoeven jullie eigenlijk niks te doen. Alles loslaten en genieten van het moment! De momenten vangen op een zo mooi mogelijke manier, dat ga ik voor jullie doen. Natuurlijk geef ik zo nodig de aanwijzingen tijdens een portret fotosessie.

Na de fotoshoot ben ik hard voor jullie aan het werk om de foto’s te selecteren die de dag en sfeer het best weergeven. Deze selectie ga ik ook allemaal bewerken. Jullie krijgen de selectie van het beeldmateriaal toegestuurd. Online, in een gesloten privé album. Hier kunnen jullie je voorkeuren aangeven en ook jullie favoriete foto’s kiezen. Deze kan ik voor jullie laten afdrukken, op fine art papier, heel mooi om in te lijsten!

Ook kunnen jullie kiezen voor een fine art fotoboek. Het ontwerp van het fotoboek maak ik zo tijdloos mogelijk, met veel ruimte voor het beeld.

 
Irina is echt fantastisch! Ze komt met goede ideeen en denkt echt met je mee. Hele fijne fotograaf
— Sabine & Bart
Bruidsfotografie Birense Trouwfotograaf Utrecht Maximapark Anafora-1-25.jpg
 

Enthousiast geworden en wil je meer weten over de loveshoot?

Let your love shine!

Informatie en tarieven

Wat kost een loveshoot?

  • Een loveshoot fotosessie kost € 250,-

  • Loveshoot van 1,5 uur

  • Dag, tijd en locatie naar keuze (in Nederland)

  • Jullie ontvangen een selectie van minimaal 20 geretoucheerde foto’s. Digitaal, in je eigen persoonlijke gallery dus je kunt ze zó makkelijk downloaden en delen met vrienden en familie

  • Ook kunnen jullie kiezen voor een extra optie, zoals een luxe fotoalbum met foto's van jullie fotoshoot.


Check beschikbaarheid fotograaf en plan je datum

Snel te weten komen of ik beschikbaar ben op de gewenste datum? Dat kan hieronder in het formulier! Geen zorgen, ik stuur je geen nieuwsbrieven, daar heb ik geen tijd voor, je email gebruik ik enkel om je te kunnen beantwoorden.

Naam *
Naam

Terwijl je wacht op antwoord, kun je mij alvast gaan volgen op Instagram en Facebook!

Leuk om te weten: Als jullie me vervolgens ook voor het vastleggen van jullie trouwdag boeken, ontvangen jullie €100,- korting op de bruidsreportage.

Don’t miss out on this one!