Bruidsfotografie Trouwdag in beeld bij Birense Fotografie trouwen Utrecht

BRUIDSFOTOGRAFIE

Informatie en wekrwijze

BRUIDSREPORTAGES IN DOCUMENTAIRE STIJL

 

De trouwdag fotograferen zoals die echt wordt beleefd. Kostbare momenten, emoties, familie en vrienden om jullie heen, dat is wat een bruiloft zo bijzonder maakt.

Bij het fotograferen van een bruiloft gaat het voor mij om het vertellen van jullie verhaal. Als trouwfotograaf werk ik op een ongedwongen manier, blijf op de achtergrond. Zo wordt het verhaal van jullie bruiloft,  heel persoonlijk, op een journalistieke wijze vastgelegd. De dag zoals die echt is, een dag met trouwfoto’s van spontane, vrolijke en emotionele momenten. Dat traantje van je moeder, die schitterende lach van jou, een intense kus, een kind die vol vreugde en verlangen naar een bruidstaart kijkt. Dat zijn de momenten die er toe doen en ik mag ze bezorgen. Hoe mooi is dat!
 
Natuurlijk is er ook plaats voor jullie persoonlijke wensen zoals een portret fotosessie en groepsfoto’s. Met als resultaat een mix van beelden zoals spontane momenten en klassieke portretten, puur en romantisch.

Tarieven bruidsfotografie

Om de keuze zo makkelijk mogelijk te maken werk ik met verschillende pakketten. Elk pakket is echter uit te breiden met diverse opties, zoals luxe fine art trouwalbum, extra uren, ouderalbums, een tweede fotograaf.

Bruidsfotografie pakketten beginnen bij € 887,-.

Bij deze prijs zitten een aantal basis elementen:

 • Een uitgebreid kennismakingsgesprek

 • 5 uur bruidsfotografie

 • 200 foto’s in hoge resolutie zorgvuldig nabewerkt

 • Online gallery met de digitale foto’s om te delen met familie en vrienden

Levering van de fotoreportage is binnen twee maanden. Binnen twee weken ontvangen jullie previews (een kleine selectie van de foto's).

 

 • Bedragen zijn inclusief BTW

 • Reservering datum bij aanbetaling 25% van het bedrag

 • De reportage kunnen jullie per uur uitbreiden, elk uur extra kost €110,-

 

Willen jullie nog wat meer informatie of alvast een optie nemen op jullie trouwdatum? Vul dan het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.


Love story Goudesteinn aan de Vecht by Birense Fotografie -1-4.jpg

LOVE STORY FOTOSESSIE

Totally in love!

LOVESHOOT
 

Gaan jullie trouwen? Laat jullie love story vastleggen in een romantische loveshoot!


Samen kiezen we een prachtige locatie voor de loveshoot. Een plek waar jullie ontspannen en lekker jezelf kunnen zijn. Zoals de plek waar jullie elkaar leerden kennen, de plek van de eerste kus, de eerste date, of een andere mooie plek die bij jullie past.
De foto’s van de loveshoot zijn prachtige beelden van jullie liefde voor elkaar. En ook nog eens heel handig om te gebruiken voor jullie save the date of trouwkaart!

Wat kost een loveshoot?

 • Een loveshoot fotosessie kost € 250,-

 • Loveshoot van 1,5 uur

 • Dag, tijd en locatie naar keuze (in Nederland)

 • Jullie ontvangen een selectie van minimaal 20 geretoucheerde foto’s. Digitaal, in je eigen persoonlijke gallery dus je kunt ze zó makkelijk downloaden en delen met vrienden en familie

Ook kunnen jullie kiezen voor een extra optie, zoals een luxe fotoalbum met foto's van jullie fotoshoot.

Leuk om te weten: Als jullie me vervolgens ook voor het vastleggen van jullie trouwdag boeken, ontvangen jullie €100,- korting op de bruidsreportage.

Plan je datum

Gaan jullie voor de loveshoot? Neem dan contact met me op, dan leggen we de datum vast

Let your love shine

Bruidsfotografie Birense Fotografie trouwen bruid

GLAM THE DRESS

Fotografiepakket

PORTRETFOTOGRAFIE: GLAM THE DRESS

 

Bride to be? Laat je verwennen met de Glam the Dress portret fotosessie! Voel jezelf alvast helemaal de bruid en laat je in stijl fotograferen. Een paar uur lang alle aandacht voor jou en je prachtige jurk. Een ervaren team staat voor je klaar. Je krijgt een bruidsmake-up, bruidskapsel en prachtige foto’s. Tijd om te stralen, glam the dress!

Wil je de Glam the Dress fotosessie plannen na je bruiloft? Dat kan natuurlijk ook. Of hangt je bruidsjurk al jaren te verstoffen in de kast? Beleef je huwelijksdag opnieuw met jouw eigen Glam the Dress fotosessie.

 • De Glam the Dress sessie duurt 3 uur

 • Inclusief professionele visagie, hairstyling en fotografie

 • De Glam the Dress fotografiepakket kost €370,-

 • 1 afdruk op fine-art papier. Heel mooi om in te lijsten!

 • 3 foto's in de hoge resolutie zorgvuldig nabewerkt, die geschikt zijn voor een grote afdruk

 • Een selectie van minimaal 20 foto's in hoge resolutie, leuk om te delen met je familie en vrienden

 • Foto's worden digitaal afgeleverd, in JPG

 • Locatie naar keuze (bv je slaapkamer, in het park, op het strand of een andere fijne plek)

Tip: plan een avondje uit met je vriendinnen na de Glam the Dress fotosessie. Je bent prachtig opgemaakt en ziet er stralend uit!

Wil je jouw moment voor een Glam the Dress sessie vastleggen? Neem dan contact op en laat me weten hoe jij het liefst in je bruidsjurk gefotografeerd wilt worden.

Jij & je jurk: glam that dress!
 

LUXE FINE ART FOTOALBUM

Fotoboek

Bij een mooie bruidsreportage hoort een prachtig trouwalbum. Het is mogelijk om een fotoboek door Birense Fotografie te laten maken.

Het luxe fine art trouwalbum 25x25 cm met een linnen omslag bevat standaard 40 pagina's (20 spreads) en wordt geleverd in bijpassende box. De kosten voor dit professionele fotoboek zijn vanaf € 470,00.

Het fotoboek is ook beschikbaar in de formaten 30x30, 35x35 en 30x40 cm en is uit te breiden tot 50 pagina's. Ook is het mogelijk een mini fotoboek te bestellen, vanaf 15x15 cm. Vraag naar de voorwaarden!

Wil je meer informatie over albums voor elke gelegenheid?
Via de contact pagina kun je naar de mogelijkheden vragen.