Familiefotografie: op zoek naar een fotograaf voor een toffe familiefotoshoot?

Neem eens een kijkje op mijn website! Scrol even naar beneden en bekijk informatie over familiefotografie.

Familie fotosessie Familie Fun Foto-1-2.jpg
Familie fotografie Noordwijk by Birense Fotografie-6.jpg
Portret moeder en dochter fotosessie by Biense Fotografie-6.jpg
Familie portret by Birense Fotografie - Portfolio met logo (1 van 1)-3.jpg
Familie fotosessie by Birense Fotografie fotograaf Utrecht en omgeving.jpg
Familie portret by Birense Fotografie - Portfolio met logo (1 van 1)-33.jpg
 

I008-kopie-2.jpg

Even voorstellen: mijn naam is Irina en ik ben de fotograaf achter Birense Fotografie die gevestigd is in Utrecht en werkzaam in heel Nederland.

Ik werk op een ongedwongen manier, op een journalistieke wijze. Langdurig poseren is niet nodig. Ik leg de waardevolle momenten van jullie samen vast voor een mooie herennering, voor nu en voor later.

De mooiste foto’s, kwaliteit, betrouwbaarheid en een snelle levering van de fotoreportage. Dat zijn de voordelen als je een ervaren fotograaf gaat inhuren.

Meer lezen over Irina

 
Backstage fotograaf 001.jpg

Wat anderen zeggen:

We hebben jou ervaren als een vakbekwame en professionele fotograaf met gevoel voor sfeer, positie en oog voor detail. Hiernaast stelde je onze meiden gerust en wist je hun zodanig los te krijgen dat ze gezellig en ontspannen voor jouw camera gingen poseren. Je dacht mee aan de kleding, styling en de kleurgebruik voor de shoot.
— Salima & Familie
De foto’s zijn fantastisch geworden. Heel spontaan en iedereen staat er mooi op. We kregen ook nog meer foto’s geleverd dan was afgesproken. Het resultaat overtrof al onze verwachtingen. Ik kan Birense fotografie van harte aanraden.
— Inge & Familie

 

Familiefotografie in journalistieke stijl

Haal rustig adem… Langdurig poseren is niet nodig :-) De familie fotosessie wordt op een leuke spontane manier gedaan. Samen kiezen we een mooie locatie voor de fotoshoot: het park bij jullie in de buurt, op het strand, bij jullie thuis of een andere fijne locatie.

Familieportret klassiek

Natuurlijk is er ook plaats voor jullie persoonlijke wensen zoals een portret, moeder-dochter portret of een leuke groepsfoto’s tijdens een familie dag. Met als resultaat een mix van beelden zoals spontane momenten en klassieke portretten.

Familie fotosessie Familie Fun Foto-1-3.jpg

Werkwijze fotograaf

Onze samenwerking begint nog voor de fotosessie.

Dat begint eigenlijk al voordat jullie me geboekt hebben. We beginnen met een bespreking van jullie wensen. En natuurlijk denk ik met jullie mee en gaan we samen op zoek naar de perfecte locatie voor een fotoshoot.

Tijdens de fotoshoot zelf hoeven jullie eigenlijk niks te doen. Alles loslaten en genieten van de dag en samenzijn!

Na de fotoshoot ben ik hard voor jullie aan het werk om de foto’s te selecteren die de sfeer het best weergeven. Deze selectie ga ik ook allemaal bewerken. Jullie krijgen de selectie van het beeldmateriaal toegestuurd. Online, in hoge resolutie, in een gesloten privé album. De foto’s kunnen jullie downloaden en laten afdrukken. Een grote afdruk op dibond of canvas, heel mooi voor op de muur!

Kiezen jullie voor het pakket inclusief een fotoboek, dan kunnen jullie de favoriete foto’s aangeven en deze ga ik voor een ontwerp van jullie fotoboek gebruiken. Een fotoboek ontwerp ik zo tijdlos mogelijk. Het is een mooie blijvende herinnering voor nu en voor later.

 
Irina is echt fantastisch! Ze komt met goede ideeen en denkt echt met je mee. Hele fijne fotograaf
— Sabine & Bart
Birense Fotografie Familie fotosessie Maxima park Leidsche Rijn Vleuten Utrecht-200.jpg
 

Enthousiast geworden en wil je meer over familiefotografie weten?

Familiefotografie

Tarieven en informatie

Familiefotografie


Locatie voor de fotoshoot: Een plek waar jullie ontspannen en lekker jezelf kunnen zijn. Zoals het park, het strand, bij jullie thuis of een andere mooie plek die bij jullie past.

Wat kost een familiefotosessie?

  • Een fotosessie kost € 170,-

  • Fotoshoot van minimaal 1 uur

  • 3-5 personen (bij meerdere personen en/of gezinnen kan de fotografie wat meer tijd in beslag nemen)

  • Dag, tijd en locatie naar keuze (in Nederland)

  • Jullie ontvangen een selectie van minimaal 20 geretoucheerde foto’s in hoge resolutie. Digitaal, in je eigen persoonlijke gesloten privé album. Deze kunnen jullie makkelijk downloaden en delen met vrienden en familie

  • Ook kunnen jullie kiezen voor een extra optie, zoals een fotoalbum met foto's van jullie fotoshoot. Een gepersonaliseerd Luxe fine art familie fotoboek is te bestellen vanaf 15x15cm met 10 spreads (20 pagina’s). Dit fotoboek pakket inclusief een fotosessie kost €330,- . Een bijzonder cadeau om te krijgen en ook om te geven!

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten à €0,23 p/km vanaf Utrecht.

Check beschikbaarheid datum voor een familiefotoshoot

Snel te weten komen of ik beschikbaar ben op de datum van jullie familiedag? Dat kan hieronder in het formulier! Geen zorgen, ik stuur je geen nieuwsbrieven, daar heb ik geen tijd voor, je email gebruik ik enkel om je te kunnen beantwoorden.

Naam *
Naam
Datum fotosessie / familie dag
 

Terwijl je wacht op antwoord, kun je voor nieuws en meer foto’s mij alvast gaan volgen op Instagram of Facebook!