Bruidspaar Utrecht Maximapark trouwen
Bruidsboeket trouwen in de zomer
Bruidsfotografie Something old something new something borrowed something blue
1 / 3

Trouwplannen en op zoek naar een trouwfotograaf?


Jullie gaan trouwen en zijn aan het oriënteren voor een bruidsfotograaf. De stijl van de fotografie, de prijzen, het fotoboek, hoeveel foto’s en of deze zelf kan nabestellen.

Hieronder vinden jullie alle informatie over een fotoreportage. Bruidsfotografie in fotojournalistieke stijl


Haal rustig adem… Langdurig poseren is niet nodig :-) Bij het fotograferen van een bruiloft gaat het voor mij om het vertellen van jullie verhaal. De trouwdag fotograferen zoals die echt wordt beleefd, in journalistieke stijl. Kostbare momenten, emoties, familie en vrienden om jullie heen, dat is wat een bruiloft zo bijzonder maakt.


Natuurlijk is er ook plaats voor jullie persoonlijke wensen zoals een portret fotoshoot en groepsfoto’s. Met als resultaat een mix van beelden met spontane momenten en klassieke portretten, puur en romantisch.

Werkwijze trouwfotograaf


Voor de bruiloft. Om te kijken of mijn fotografie stijl en werkwijze jullie aanspreken, beginnen we met een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Tijdens dit gesprek kunnen jullie meer vertellen over de trouwdag en jullie wensen. Wij bespreken welk pakket het beste bij jullie past, het aantal uren fotografie, het fotoboek, een pre-wedding fotoshoot. Alle opties zijn mogelijk. Na het gesprek maak ik een offerte en kunnen jullie beslissen of ik jullie trouwfotograaf word. 


Tijdens de bruiloft. Mijn voorkeur als fotograaf is zo veel mogelijk in journalistieke stijl te werken, niet geposeerd, een fijne ongedwongen sfeer neer te zetten. Ik vind het heel belangrijk dat jullie je op je gemak voelen en natuurlijk overkomen. Jullie familie en vrienden komen vaak in beeld. Mooie momenten, een knuffel van je oma, een schitterende lach van jou, je vader die een traantje wegpinkt, deze waardevolle momenten ga ik voor jullie vastleggen.


Na de trouwdag. Ik ga de foto’s selecteren en bewerken. Binnen een paar dagen na de bruiloft krijgen jullie een preview, een kleine selectie van de foto’s. De volledige trouwreportage ontvangen jullie binnen 2 maanden. Het aantal foto’s van de trouwreportage kan per bruiloft variëren. Het heeft naast het aantal gasten ook te maken met bijvoorbeeld styling van de trouwlocatie. De bewerkte fotoreportage ontvangen jullie digitaal, in een gesloten privé album, in hoge resolutie zonder watermerk. Heel gemakkelijk kunnen jullie foto’s downloaden, delen en zelf aan de slag kunnen met de nabestellingen voor familie en vrienden. 


Hebben jullie het pakket met een fotoboek erbij, dan kunnen jullie zelf je favoriete foto’s kiezen. Deze ga ik voor een ontwerp van jullie fotoboek gebruiken. We bespreken de specificaties van het fotoboek, zoals de kleur en het materiaal van de cover. Het ontwerp van het fotoboek maak ik zo tijdloos mogelijk, met veel ruimte voor het beeld. Jullie ontvangen het ontwerp digitaal en kunnen gemakkelijk aanpassingen doorgeven. Het definitieve ontwerp fotoboek wordt naar een printcentrale gestuurd. Na 6-8 weken tijd hebben jullie het prachtige fine art fotoboek thuis. Zo houden jullie het feestelijke gevoel van jullie trouwdag zo lang mogelijk vast!


Trouwen aan het water locatie Utrecht

Tarieven van een bruidsfotoreportage 


Om de keuze zo makkelijk mogelijk te maken werk ik met verschillende pakketten. Elk pakket is echter uit te breiden met diverse opties, zoals luxe fine art trouwalbum, extra uren, ouderalbums, een tweede fotograaf.


Bruidsfotografie pakketten beginnen bij € 1.100,- exclusief fotoboek.


Hier zijn een aantal basis elementen inbegrepen:

Een kennismakingsgesprek om jullie dag en wensen te bespreken

5 uur bruidsfotografie

200 foto’s in hoge resolutie zorgvuldig nabewerkt

Binnen enkele dagen na jullie bruiloft een preview

Binnen twee maanden al jullie mooiste foto’s in een persoonlijke online galerij 

Bedragen zijn inclusief BTW, exclusief reiskosten á 0,23 p/km en parkeerkosten


*Reservering datum bij aanbetaling 25% van het bedrag

*De reportage kunnen jullie per uur uitbreiden, elk uur extra kost €150,-


BASIS


 • 5 uur fotografie
 • 200 foto’s in hoge resolutie zorgvuldig nabewerkt
 • Online gallery met de digitale foto’s om te delen met familie en vrienden
 • Luxe fine art trouwalbum 15x15 cm en 20 pagina’s


€1.200,-

COMFORT


 • 7 uur fotografie
 • 350 foto’s in hoge resolutie zorgvuldig nabewerkt
 • Online gallery met de digitale foto’s om te delen met familie en vrienden
 • Luxe fine art trouwalbum 20x20 cm en 40 pagina’s
 • Inclusief reiskosten binnen Nederland


€1.500,-


DELUXE


 • 10 uur fotografie
 • 2 fotografen
 • 450 foto’s in hoge resolutie zorgvuldig nabewerkt
 • Online gallery met de digitale foto’s om te delen met familie en vrienden
 • Luxe fine art trouwalbum 35x35 cm en 50 pagina’s
 • Loveshoot
 • Inclusief reiskosten binnen Nederland

€2.550,-


Luxe trouwalbum en ouderen fotoboeken linen cover

Luxe fine art fotoboek


Bij een mooie bruidsreportage hoort een prachtig trouwalbum. Het fotoboek, een tastbare herinnering van de trouwdag waar jullie keer op keer weer op terug kunnen kijken en nagenieten van een van de mooiste dagen uit jullie leven. Het luxe fine art trouwalbum wordt standaard geleverd met een linnen omslag. 


De kosten van het gepersonaliseerde fine art fotoboek 25x25cm met 40 pagina's (20 spreads), linnen cover en een bijpassende box zijn vanaf € 470,00.


Het fotoboek is ook beschikbaar in de formaten 30x30, 35x35 en 30x40 cm en is uit te breiden tot 50 pagina's. Ook is het mogelijk een mini fotoboek te bestellen, vanaf 15x15 cm, of een ouderen album (een kleinere kopie van jullie trouwboek).


Willen jullie nog wat meer informatie of alvast een optie nemen op jullie trouwdatum? Vul dan het contactformulier in en ik neem contact met jullie op.

Follow me on Instagram
@birensefotografie