Bruidsfotografie

Trouwfotografie, investering, albums
Bruidspaar Maximapark Utrecht trouwen, fotoshoot trouwfotografie, Birense Fotografie, japanse tuin

Bruidsfotografie

Trouwfotografie, investering, albums
Trouwfotografie Utrecht fotograaf, parels bruid, Birense Fotografie

Bruidsfotografie

Trouwfotografie, investering, albums
Bruidsboeket, klassiek bruidsboeket, trouwen Utrecht, Birense Fotografie

Bruidsfotografie in journalistieke stijl


De trouwdag fotograferen zoals die echt wordt beleefd, in journalistieke stijl. Kostbare momenten, emoties, familie en vrienden om jullie heen, dat is wat een bruiloft zo bijzonder maakt.


Natuurlijk is er ook plaats voor jullie persoonlijke wensen zoals een portret fotoshoot en groepsfoto’s. Met als resultaat een mix van beelden met spontane momenten en klassieke portretten, puur en romantisch.

Documentaire bruidsfotografie

Hallo, mijn naam is Irina

trouwfotograaf in Stichtse Vecht, Birense Fotografie, trouwfotograaf Breukelen, Maarssen, Vleuten, Haarzuilens, Oud-Zuilen

Journalistieke trouwfotograaf in Stichtse Vecht

Mijn naam is Irina en ik ben de fotograaf achter Birense Fotografie.

Voornamelijk ben ik werkzaam in Utrecht en de omgeving (De Meern, Vleuten, Leidsche Rijn, Breukelen, Bilthoven, Houten, Hilversum, Loosdrecht). Wonen doe ik in Maarssen, een leuk charmant dorpje aan de Vecht, vlakbij Utrecht.

Gaan jullie trouwen in gemeente Stichtse Vecht? Bijvoorbeeld bij buitenplaats Goudestein, bij Hoeve Landzicht of Slot Zuylen. Of op een andere locatie in de regio Utrecht of daarbuiten die jullie zelf uitkiezen. Graag help ik jullie om er een onvergetelijke dag van te maken!

 

Alle informatie en tarieven trouwfotografie vinden jullie op deze pagina. Bij een complexe opdracht maak ik een offerte op maat. Vraag gerust naar de mogelijkheden.  

Werkwijze trouwfotograaf


Voor de bruiloft. Om te kijken of mijn fotografie stijl en werkwijze jullie aanspreken, beginnen we met een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Tijdens dit gesprek kunnen jullie meer vertellen over de trouwdag en jullie wensen. Wij bespreken welk pakket het beste bij jullie past, het aantal uren fotografie, het fotoboek, een pre-wedding fotoshoot. Alle opties zijn mogelijk. Na het gesprek maak ik een offerte en kunnen jullie beslissen of ik jullie trouwfotograaf word. 


Tijdens de bruiloft. Mijn voorkeur als fotograaf is zo veel mogelijk in journalistieke stijl te werken, niet geposeerd, een fijne ongedwongen sfeer neer te zetten. Ik vind het heel belangrijk dat jullie je op je gemak voelen en natuurlijk overkomen. Jullie familie en vrienden komen vaak in beeld. Mooie momenten, een knuffel van je oma, een schitterende lach van jou, je vader die een traantje wegpinkt, deze waardevolle momenten ga ik voor jullie vastleggen.


Na de trouwdag. De foto’s ga ik selecteren en bewerken. Binnen een paar dagen na de bruiloft krijgen jullie een preview, een kleine selectie van de foto’s. De volledige trouwreportage ontvangen jullie binnen 2 maanden. Het aantal foto’s van de trouwreportage kan per bruiloft variëren. Het heeft naast het aantal gasten ook te maken met bijvoorbeeld styling van de trouwlocatie.

De bewerkte fotoreportage ontvangen jullie digitaal, in een gesloten privé album, in hoge resolutie zonder watermerk. Heel gemakkelijk kunnen jullie foto’s downloaden, delen en zelf aan de slag kunnen met de nabestellingen voor familie en vrienden. 


Hebben jullie het pakket met een fotoboek erbij, dan kunnen jullie zelf je favoriete foto’s kiezen. Deze ga ik voor een ontwerp van jullie fotoboek gebruiken. We bespreken de kleur en het materiaal van de cover, afmetingen van het fotoboek etc. Het ontwerp van het fotoboek maak ik zo tijdloos mogelijk, met veel ruimte voor het beeld.

Jullie ontvangen het ontwerp digitaal en kunnen gemakkelijk aanpassingen doorgeven. Het definitieve ontwerp fotoboek wordt naar een printcentrale gestuurd. Na 6-8 weken tijd hebben jullie het prachtige fine art fotoboek thuis. Zo houden jullie het feestelijke gevoel van jullie trouwdag zo lang mogelijk vast!


bruidsfotografie utrecht fotograaf Birense Fotografie

Tarieven van een bruidsfotoreportage 


Om de keuze zo makkelijk mogelijk te maken werk ik met verschillende pakketten. Elk pakket is uit te breiden met diverse opties, zoals luxe fine art fotoalbum, extra uren, ouderalbums, een tweede fotograaf.


Een kleine bruidsfotoreportage van 4uur fotografie begint bij €850,- en is exclusief fotoboek.


Hier zijn een aantal basis elementen inbegrepen:

 • Een kennismakingsgesprek (videobel) om jullie dag en wensen te bespreken
 • Fotografie op jullie grote dag (trouwceremonie, fotoshoot, groepsportretten, een proost moment)
 • 150 foto’s in hoge resolutie zorgvuldig nabewerkt
 • Binnen enkele dagen na jullie bruiloft een preview
 • Binnen twee maanden al jullie mooiste foto’s in een persoonlijke online galerij 


Bedragen zijn exclusief reiskosten á 0,30 p/km en parkeerkosten.

Reservering datum bij aanbetaling 25% van het bedrag.

De reportage kunnen jullie per uur uitbreiden, elk uur extra kost €150,-Trouwfotografie pakketten

BASIS


 • 5 uur fotografie
 • 200 foto’s in hoge resolutie zorgvuldig nabewerkt
 • Online gallery met de digitale foto’s om te delen met familie en vrienden


€990,-

COMFORT


 • 7 uur fotografie
 • 350 foto’s in hoge resolutie zorgvuldig nabewerkt
 • Online gallery met de digitale foto’s om te delen met familie en vrienden


€1.400,-


DELUXE


 • 10 uur fotografie
 • 450 foto’s in hoge resolutie zorgvuldig nabewerkt
 • Online gallery met de digitale foto’s om te delen met familie en vrienden
 • Luxe fine art trouwalbum 35x35 cm en 50 pagina’s
 • Loveshoot
 • Inclusief reiskosten binnen Nederland

€2.650,-


Trouwen kasteel Nederland, trouwfotograaf Utrecht, Birense Fotografie, bruidsreportage en fotoshoot

Luxe trouwalbum en ouderen fotoboeken linen cover

Luxe fine art fotoboek


Bij een mooie bruidsreportage hoort een prachtig trouwalbum. Het fotoboek, een tastbare herinnering van de trouwdag waar jullie keer op keer weer op terug kunnen kijken en nagenieten van een van de mooiste dagen uit jullie leven. Het luxe fine art trouwalbum wordt standaard geleverd met een linnen omslag. 


De kosten van het gepersonaliseerde fine art fotoboek 25x25cm met 40 pagina's (20 spreads), linnen cover en een bijpassende box zijn vanaf € 470,00.


Het fotoboek is ook beschikbaar in de formaten 30x30, 35x35 en 30x40 cm en is uit te breiden tot 50 pagina's. Ook is het mogelijk een mini fotoboek te bestellen, vanaf 15x15 cm, of een ouderen album (een kleinere kopie van jullie trouwboek).


Veel gesteelde vragen trouwfotografie

FAQ

Hoeveel foto's ontvangen wij?

Jullie ontvangen alle mooiste foto's van de dag. Het minimaal aantal foto's is aangegeven in de pakketten.

Mogen wij ook de (digitale) foto’s delen met onze gasten?

Natuurlijk, jullie ontvangen een link naar het privé digitale album en kunnen deze doorsturen naar alle gasten.
Met een code kunnen gasten de foto's downloaden en/of laten afdrukken.

Wat is de (digitale) foto resolutie van de foto’s die we gaan ontvangen?

Jullie ontvangen een link naar het digitale album met 2 opties voor downloaden: in hoge resolutie en in kleine (web) resolutie.

Hoge resolutie ligt tussen 20 KBt - 40 KBt.
Web (kleine) resolutie is tussen 2 MB - 4 MB. Handig indien jullie de foto's via email willen doorsturen. Of willen een preview met de familie en vrienden op Instagram of andere sociale media delen.

Ontvangen wij ook afdrukken van de foto’s of enkel digitaal?

Foto's worden digitaal, jpg bestand, in hoge resolutie, geleverd; jullie en de gasten kunnen de foto's zelf downloaden en/of laten afdrukken.

Het is mogelijk de afdrukken via mij te bestellen. Ik kan ook een printcentrale aanbevelen waar jullie zelf de foto's of wanddecoraties kunnen bestellen.

De offerte is incl. een 25x25 fotoboek. Is ook een kleiner of een groter formaat beschikbaar?

Fine art paper album is beschikbaar in maten: een vierkant van 15x15 tot 35x35cm, met maximum tot 50 spreads (100 pagina's).
Of een Portret/Landschap van 10x15cm tot 30x40cm.

Een upgrade naar de grotere afmetingen, meer spreads of een ander cover materiaal wordt bij een ontwerp van het album met jullie overeengekomen.

We zouden graag willen dat onze foto’s waar mensen herkenbaar op staan, niet worden gebruikt voor promotionele doeleinden

Dat is oké. Heel fijn als jullie dat van te voren aangeven. In overleg met jullie zou ik voor mijn website een paar overzicht foto's kunnen gebruiken, waar mensen niet herkenbaar zijn. De teksten zijn dan ook niet te herleiden naar personen/adresgegevens e.d.

Wat zijn de betalingsvoorwaarden mbt het restant bedrag van 75%?

Het resterende bedrag of een eindafrekening factureer ik na het leveren van preview. Betaaltermijn is 14 dagen.

Werk je alleen in de regio Utrecht of kun je daarbuiten voor een trouwfotoreportage komen?

Bij voorkeur werk ik in Utrecht en omgeving: Stichtse Vecht, Houten, Hilversum, Bilthoven, Montfoort, Baarn, Doorn, Wijk bij Duurstede. In overleg is fotograferen op andere locaties mogelijk. Neem dan eerst contact met mij op. Dan is vooraf duidelijk welke kosten er (aanvullend) moeten worden betaald.


bruiloft fotograaf trouwen Utrecht Stichtse Vecht, Birense Fotografie

Willen jullie nog wat meer informatie of alvast een optie nemen op jullie trouwdatum?

Vul dan het contactformulier in en ik neem contact met jullie op.