Trouwplannnen en op zoek naar een trouwfotograaf?

Bruidsfotografie in fotojournalistieke stijl

Haal rustig adem… Langdurig poseren is niet nodig :-) Bij het fotograferen van een bruiloft gaat het voor mij om het vertellen van jullie verhaal. De trouwdag fotograferen zoals die echt wordt beleefd, in journalistieke stijl. Kostbare momenten, emoties, familie en vrienden om jullie heen, dat is wat een bruiloft zo bijzonder maakt.

Natuurlijk is er ook plaats voor jullie persoonlijke wensen zoals een portret fotoshoot en groepsfoto’s. Met als resultaat een mix van beelden met spontane momenten en klassieke portretten, puur en romantisch.

Bruidsfotografie heide Soesterberg bruidspaar by Birense Fotografie -1-15.jpg
Trouwfotograaf Maarssen Utrechgt bruidsfotografie by Birense Fotografie.jpg
Bruiloft trouwceremonie trouwzaal Bilthoven-237.jpg
Bruidsfotografie Trouwdag in beeld bij Birense Fotografie-1.jpg
Bruidsfotografie Birense trouwen Bennekom T&S-1-9.jpg
Birense Fotografie Bruidsfotografie Utrecht Nederland-.jpg
Bruidsfotografie heide Soesterberg bruidspaar by Birense Fotografie -1-12.jpg
Trouwen Leidsche Rijn Utrecht Vleuten groepsfoto familieportret trouwfotograaf Birense Fotografie (1 van 1).jpg
 

Wat anderen zeggen:

We zijn erg blij met de foto’s. Ze zijn waanzinnig vet. We zaten echt na te genieten toen we ze aan het bekijken waren. Echt een mooi beeld van de dag met hele bijzondere momenten die vastgelegd zijn. De spontane plaatjes zijn echt heel erg leuk/ mooi om te zien. Soms duurde het echt een seconde, maar toch heb jij die dan op foto. We vinden het knap! Bedankt Irina
— Nathalie en Robin
Irina is een leuke, vrolijke vrouw die ondanks de hectiek van een trouwdag toch weet te zorgen voor prachtige foto’s.

Van tevoren besprak zij uitgebreid met ons wat voor foto’s we graag wilden en wie voor ons extra belangrijk waren. Zo kregen wij precies de foto’s waar we op gehoopt hadden. Het is een goede combinatie geworden tussen klassieke en spontane foto’s. Door haar slimme gebruik van lichtinval zitten er bijzonder mooie foto’s bij. Een topper!
— Engel & Bas
Productie Bruidsstyling Helen.jpg
 

Werkwijze trouwfotograaf

Voor de bruiloft. Onze samenwerking begint nog voor jullie trouwdag. Het begint al eigenlijk voordat jullie me geboekt hebben. We beginnen met een bespreking van jullie wensen tijdens een kennismakingsgesprek. Natuurlijk denk ik met jullie mee en gaan we samen op zoek naar de perfecte locatie voor een portret fotoshoot.

Tijdens de bruiloft hoeven jullie eigenlijk niks te doen. Alles loslaten en genieten van deze grote dag! Door de dag heen zul je mij bijna geen aanwijzingen horen geven. Jullie familie en vrienden komen vaak in beeld. Ik meng me onder jullie gasten, op die manier kan ik beelden maken die meer effect hebben. Een intense knuffel van je oma, je moeder die een traantje wegpinkt of die schitterende lach van jou!

Na de trouwdag ben ik hard voor jullie aan het werk om de foto’s te selecteren die de dag en sfeer het best weergeven. Binnen een paar dagen na de bruiloft krijgen jullie een preview. En werk ik verder aan de selectie van de volledige fotoreportage. Deze selectie ga ik ook allemaal bewerken. Jullie krijgen de selectie van het beeldmateriaal toegestuurd. Online, in een gesloten privé album. Hier kunnen jullie je voorkeuren aangeven en ook jullie favoriete foto’s kiezen, dat ik verder ga voor een ontwerp van jullie fotoboek. Het ontwerp van het fotoboek maak ik zo tijdloos mogelijk, met veel ruimte voor het beeld.

Bruiloft Familiefoto by Birense Fotografie (1 van 1)-2.jpg
 
Irina is echt fantastisch! Ze komt met goede ideeen en denkt echt met je mee. Hele fijne fotograaf
— Sabine & Bart
Bruidsfotografie Birense Trouwfotograaf Utrecht Maximapark Anafora-1-25.jpg
 

Enthousiast geworden en wil je meer weten over de trouwreportage en tarieven?

Om de keuze zo makkelijk mogelijk te maken werk ik met verschillende pakketten. Elk pakket is echter uit te breiden met diverse opties, zoals luxe fine art trouwalbum, extra uren, ouderalbums, een tweede fotograaf.

Bruidsfotografie pakketten beginnen bij € 990,-.

Bij deze prijs zitten een aantal basis elementen:

  • Een uitgebreid kennismakingsgesprek

  • 6 uur bruidsfotografie

  • 250 foto’s in hoge resolutie zorgvuldig nabewerkt

  • Online gallery met de digitale foto’s om te delen met familie en vrienden

  • BTW

Levering van de fotoreportage is binnen twee maanden. Binnen twee weken ontvangen jullie previews (een kleine selectie van de foto's).

Reservering datum bij aanbetaling 25% van het bedrag

De reportage kunnen jullie per uur uitbreiden, elk uur extra kost €110,-

Voor de uitgebreide informatie over de bruidsfotografie klik op de onderstaande button: