Bruidsfotografie & PortretfotografieBirense Fotografie is gespecialiseerd in bruidsfotografie en portretfotografie.

De trouwdag fotograferen zoals die echt wordt beleefd. Kostbare momenten, bijzondere emoties, familie en vrienden om jullie heen, dat is wat een bruiloft zo bijzonder maakt. Die momenten verdienen het om op natuurlijke wijze vast te leggen voor een blijvende herinnering aan een onvergetelijke dag.

Als trouwfotograaf werk ik op een ongedwongen manier, blijf op de achtergrond. Zo wordt het verhaal van jullie bruiloft, met veel passie en creativiteit, heel persoonlijk, op een journalistieke wijze vastgelegd. De dag zoals die echt is, een dag met foto’s van spontane, vrolijke en ook emotionele momenten. 

Natuurlijk is er ook plaats voor jullie persoonlijke wensen zoals een portret fotosessie en groepsfoto’s. Met als resultaat een mix van beelden zoals spontane momenten en klassieke portretten, puur en romantisch.

Even voorstellen

Ik ben Irina, een fotograaf achter Birense Fotografie.

Birense Fotografie is gevestigd in Utrecht en werkzaam in heel Nederland.

Ik maak graag contact met mensen, dat zie je terug in mijn foto’s. Heel fijn vind ik om het verhaal van mensen vast te leggen in beeld. Puur, met echte emoties.

Ook help ik graag ondernemers met het maken van het visuele content voor de onderneming, een sterk visueel verhaal van een merk, product of dienst, personal branding. Foto’s en video voor de website, sociale media of een reclamecampagne, hiervoor kun je mij zeker benaderen!

Voor al je vragen kun je via Contact pagina dan contact met mij opnemen.

 
We zijn erg blij met de foto’s. Ze zijn waanzinnig vet. Echt een mooi beeld van de dag met hele bijzondere momenten die vastgelegd zijn. De spontane plaatjes zijn echt heel erg leuk/ mooi om te zien.
— R&N
Familie, vrienden en gasten staan ontspannen op de foto’s en geven duidelijk weer hoe we de dag hebben beleefd.
— M&A
 


Trouwplannnen en op zoek naar een trouwfotograaf?

Jullie gaan trouwen en zijn aan het oriënteren voor een bruidsfotograaf. Alle informatie over een trouwreportage, tarieven, stijl van de fotografie, een aantal foto’s en een luxe fotoboek kunnen jullie hieronder vinden, makkelijk en snel in een beknopt overzicht:

 

Irina weet alles van fotografie en werkt met state-of-the-art apparatuur. Een zeer vakkundige vrouw met leuke ideeën om weer een mooier eind resultaat te hebben.
— M.
Ze komt met goede ideeen en denkt echt met je mee. Hele fijne fotograaf
— S&B
We hebben jou ervaren als een vakbekwame en professionele fotograaf met gevoel voor sfeer, positie en oog voor detail. Hiernaast stelde je onze meiden gerust en wist je hun zodanig los te krijgen dat ze gezellig en ontspannen voor jouw camera gingen poseren.
— S.M. & Familie
 

Een mooie portretfoto laten maken door een professionele fotograaf?

Lees meer informatie over een portretfotosessie, een fine art portret, familiefotografie, een branding shoot of een zakelijk portret.

 

Laat jullie love story vastleggen in een romantische loveshoot

Samen kiezen we een prachtige locatie voor de loveshoot. Een plek waar jullie ontspannen en lekker jezelf kunnen zijn. Zoals de plek waar jullie elkaar leerden kennen, de plek van de eerste kus, de eerste date, of een andere mooie plek die bij jullie past.

De foto’s van de loveshoot zijn prachtige beelden van jullie liefde voor elkaar. En ook nog eens heel handig om te gebruiken voor jullie save the date of trouwkaart!

 

 

ACHTER DE SCHERMEN BIJ BIRENSE FOTOGRAFIE

Ook zo benieuwd hoe het er aan toe gaat tijdens een fotosessie? Neem dan eens een kijkje achter de schermen!

 


Wil je nog wat meer informatie over bruidsfotografie, loveshoot of portret fotosessie?

Of alvast een optie nemen op jullie trouwdatum? Vul dan het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!