Bruidsfotografie & Portretfotografie


De trouwdag fotograferen zoals die echt wordt beleefd. Kostbare momenten, bijzondere emoties, familie en vrienden om jullie heen, dat is wat een bruiloft zo bijzonder maakt. Die momenten verdienen het om op natuurlijke wijze vast te leggen voor een blijvende herinnering aan een onvergetelijke dag.

Even voorstellen…

Mijn naam is Irina en ik ben de fotograaf achter Birense Fotografie.

Birense Fotografie is gevestigd in Utrecht en werkzaam in heel Nederland. Als trouwfotograaf werk ik op een ongedwongen manier, blijf op de achtergrond. Zo wordt het verhaal van jullie bruiloft,  heel persoonlijk, op een journalistieke wijze vastgelegd. De dag zoals die echt is, een dag met foto’s van spontane, vrolijke en emotionele momenten. 

Natuurlijk is er ook plaats voor jullie persoonlijke wensen zoals een portret fotosessie en groepsfoto’s. Met als resultaat een mix van beelden zoals spontane momenten en klassieke portretten, puur en romantisch.

 
We zijn erg blij met de foto’s. Ze zijn waanzinnig vet. Echt een mooi beeld van de dag met hele bijzondere momenten die vastgelegd zijn. De spontane plaatjes zijn echt heel erg leuk/ mooi om te zien.
— R&N
Familie, vrienden en gasten staan ontspannen op de foto’s en geven duidelijk weer hoe we de dag hebben beleefd.
— M&A
 


Irina weet alles van fotografie en werkt met state-of-the-art apparatuur. Een zeer vakkundige vrouw met leuke ideeën om weer een mooier eind resultaat te hebben.
— M.
Ze komt met goede ideeen en denkt echt met je mee. Hele fijne fotograaf
— S&B
We hebben jou ervaren als een vakbekwame en professionele fotograaf met gevoel voor sfeer, positie en oog voor detail. Hiernaast stelde je onze meiden gerust en wist je hun zodanig los te krijgen dat ze gezellig en ontspannen voor jouw camera gingen poseren.
— S.M. & Familie
 

Ben je benieuwd hoe ik te werk ga? Bekijk dan meer informatie over een bruidsreportage, een portret fotosessie, een romantische loveshoot of een fotoalbum

 

ACHTER DE SCHERMEN BIJ BIRENSE FOTOGRAFIE

Ook zo benieuwd hoe het er aan toe gaat tijdens een fotosessie? Neem dan eens een kijkje achter de schermen!

 


Wil je nog wat meer informatie over bruidsfotografie, loveshoot of portret fotosessie?

Of alvast een optie nemen op jullie trouwdatum? Vul dan het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!